Što nam donosi Huawei P30 Pro?

Što nam donosi Huawei P30 Pro?
26 ožujka 18:59 2019

Nakon što je prošle godine sa modelom P20 Pro Huawei učinio potpunu revoluciju na tržištu sa 3 stražnje kamere, ove godine dolazi novi Huawei P30.  Za razliku od prošlogodišnjeg modela, ove godine Huawei na poleđinu stavlja čak 4 kamere, a što je još novo i zbog čega je opravdana uloga jednog od najiščekivanijih modela pogledajte u nastavku teksta…

Huawei P30 Pro kamere

Danas su ova dva modela predstavljena (P30 i P30 pro) i u potpunosti su opravdala očekivanja. Prva stvar koja zapinje za oko već u vanjskom pogledu na uređaj Huawei P30 Pro je jedna kamera više nego kod lanjskog P20 Pro. Uz to, kada se zaviri u specifikacije doznajemo da kamera podržava 5x optičko povećanje, a uz to je snimanje videa puno bolje. Prošlogodišnji model podržavao je 3 x optički zum i 5x hibridni, dok svega nakon godine dana Huawei je predstavio uređaj koji ima 5x optički zum i čak 10 puta hibridni. Svakako odrađuju odličan posao i penju se ka prvom mjestu u proizvodnji smartphonea,a glavni fokus im je na kameri.

Uz razne svrhe svake od ove 4 kamere, te odlično softversko povezivanje ovaj uređaj pruža nevjerojatne fotografije i snimke za mobitel, te se može takmičiti sa nekim profesionalnim aparatima. Night mode je odličan i postiže bolje rezultate od modela Mate 20 Pro. Uz umjetnu inteligenciju kamera će zaista zabilježiti nevjerojatne rezultate.

S prednje strane nalazi se 32 MP kamera koja će odlično služiti za snimanje selfie fotografija.

Huawei P30 Pro ispod kućišta

Osim kamere, Huawei P30 Pro i ispod kućišta pruža prvoklasne specifikacije. Raspolaže sa Kirin 980 7-nanometarskim procesorom kojem podršku daje čak 8 GB RAM-a. Interna memorija uređaja je 128, 256 ili 512 GB ovisno o modelu, a u slučaju da vam ni to nije dosta – uređaj sadrži utor za NM kartice.

Ono što se možda nekima neće sviđati je mali zub na sredini ekrana sa gornje strane u kojemu se nalazi kamera. Huawei P30 Pro otporan je na vodu i zbog toga dolazi s IP68 certifikatom. Običan P30 model dolazi sa IP53, što znači da je otporan samo na prskanje.

Baterija od 4200 mAh pobrinuti će se za cjelodnevno korištenje, a ukoliko ste pak najzahtjevniji korisnik, s 40W svoju bateriju možete napuniti za 30 minuta više od 70%!

 

 

 

  Oznake teksta:
  Kategorije:
napišite komentar

0 Komentara

Još nema komentara!

Vi možete prvi započeti razgovor

Dodaj komentar