Samsung Note 10 glasine

Samsung Note 10 glasine
06 ožujka 00:18 2019

Tek nedavno u javnost je izbačen dugo očekivani Samsung Galaxy S10 i njegova plus verzija. Nakon velike zabave na kojoj je predstavljen, tek što se cijela buka smirila, počela su nagađanja oko novog modela: Samsung Galaxy Note 10.

Ovaj je mobitel “zabilježen” za kraj ljeta i mnogi su vrlo zainteresirani za to što će Samsung s njim napraviti, pogotovo zato što je Galaxy S10 uveo neke ogromne inovacije u svijet mobitela.

Sammobile, najveći portal koji se bavi Samsungovim mobitelima, kaže da se očekuje i veliki, bistri zaslon od 6.7 inča. Četiri kamere na poleđini trebale bi pružati pravo profesionalno iskustvo, a očekuje se i 5G mreža koja će omogućiti korisnicima besprijekorno korištenje.

Mnogi vjeruju kako će ovaj model izgubiti audio jack (rupu za slušalice) i kako će Samsung investirati u najnoviji S-Pen. Ta bi olovka trebala sadržavati i selfie kameru, kažu neki izvori. To bi moglo biti vrlo zgodno jer neće biti potrebe za vizualno neprivlačnom rupom na prednjem dijelu mobitela.

Očekuje se jedan phabletovski pristup koji kombinira veličinu i kvalitetu, a mnogi misle da će Samsung uključiti i 3D senzor dubine koji će biti odličan za kreatore. Upravo stylus olovka i još neke sitnije karakteristike daju nam do znanja da se možda radi o mobitelu za umjetnike.

Skener za otisak prsta ugrađen u ekran također je jedna od ideja koju su fanovi podijelili, s obzirom da je ekrana sve više, a kućišta sve manje. Samsung svoje modele kreira kao raznovrsne i korisne, a sada se nagađa da će oni biti idealni i za ljude koji se bave medijima, uređivanjem i kreiranjem…

Baterija će navodno biti minimalno 4000 mAH, što je dosta zgodno jer je potrebno i više energije za veći ekran. Poboljšano prepoznavanje lica i ponešto niža cijena trebale bi nadoknaditi za silno čekanje na koje nas je Samsung ove godine prisilio.

Kako god bilo, znamo da će nas Samsung oduševiti sa svojim inovacijama i da ćemo zasigurno biti uzbuđeni kad vidimo kako Note 10 zapravo izgleda. Nadajmo se da će ostati “prizemljeni” i zadržati normalni cijenovni rang, jer u suprotnom ulaze u teritorij poslovanja tvrtke Apple, što mnogima nije nimalo privlačno.

  Oznake teksta:
  Kategorije:
napišite komentar

0 Komentara

Još nema komentara!

Vi možete prvi započeti razgovor

Dodaj komentar