Novi Iphone dolazi bez velikog zuba

Novi Iphone dolazi bez velikog zuba
11 srpnja 14:06 2019

Apple planira smanjiti veličinu zaslona na barem jednom od modela iPhonea 2020. godine, prema izjavi poznatog analitičar za praćenje Apple-a Ming-Chi Kuo. Ovaj razvoj će povećati omjer zaslona na tijelu telefona; međutim, nejasno je da li bi to bio slučaj samo s jednim modelom ili sa svim modelima iPhone uređaja. U međuvremenu, napomena investitora koju dijeli Credit Suisse u Kini, kaže da Apple radi sa svojim dobavljačima na ekranu kako bi razvili prikaze preko cijelog zaslona bez zareza na vrhu.

Prema izvješću kineske publikacije MyDrivers, obavijest investitora Credit Suissea potvrđuje Kuove tvrdnje i dodaje da će do sljedeće godine, tvrtka iz Cupertina u Kaliforniji imati barem jedan novi iPhone bez zareza.

Kao što je po izvješćima, Apple priprema najmanje tri iPhone modela za 2020. Ovi modeli će imati veličine zaslona od 6,7 inča, 5,4 inča i 6,1 inča. Bilo je i glasina o modelu specifičnom za Kinu s podrškom za Touch ID. Moguće je da Kuo govori o ovom modelu specifičnom za Kinu, koji će isključiti TrueDepth senzor potreban za Face ID, čime se značajno smanjuje veličina usjeka potrebnog za FaceTime kameru.

Ranije je CNBC također prijavio sličnu liniju za iPhone, navodeći bilješku JP Morgan. U bilješci je spomenuto prisustvo 5G modema, kao i OLED ekrana u modelima iPhone 2020. godine.
“Naša očekivanja uključuju sva tri uređaja iPhonea 2020 (5,4 ″ / 6,1” / 6,7 ″ veličine zaslona) koji će prihvatiti OLED zaslone i 5G modeme s osnovnim pojasom (s podrškom za mmWave frekvencije), te barem dva od tri modela koja prihvaćaju 3D svijet Sensing (Time of Flight), vodeći u industriji vodeće AR / VR mogućnosti koje se mogu iskoristiti pomoću prilagođenih aplikacija (uključujući igre), ”napisao je JP Morgan u svojoj bilješci.

Vraćajući se na bilješku investitora Credit Suisse, ona također tvrdi da će do 2021. novi iPhone modeli koristiti in-display senzor otiska prsta i preskočiti Face ID kako bi pružili pravi doživljaj cijelog zaslona.

  Oznake teksta:
  Kategorije:
napišite komentar

0 Komentara

Još nema komentara!

Vi možete prvi započeti razgovor

Dodaj komentar