iPhone XI biti će prvi iPhone s tri stražnje kamere?

iPhone XI biti će prvi iPhone s tri stražnje kamere?
25 siječnja 00:35 2019

Kako to obično biva mnogo prije službenog predstavljanja za top modele smartphonea prije cure glasine kako bi mogli izgledati i sa čime bi mogli biti opremljeni ispod poklopca. Tako su i za novi iPhone XI procurile fotografije na kojima se vide tri stražnje kamere u moramo priznati malo čudnom dizajnu…

Apple-ovi mobiteli do sada su dolazili s maksimum 2 kamere, usprkos činjenici da su 3 kamere postale popularne već početkom 2018. godine. Pravu revoluciju donio je Huawei s P20 Pro modelom koji je pomeo sve ostale kamere mobilnih telefona. Stoga i ne čudi da će novi iPhone prateći tržište na poleđini biti prisiljen imati 3 kamere. Prema slici koja je objavljena na Twitteru vidi se “pomalo ružna” pozadina novog iPhonea, gdje su u gornjem lijevom kutu smještene 3 kamere, LED bljeskalica, te mikrofon.

Prema svemu suddeći vjerujemo da Apple ništa nije htio prepustiti slučaju i da su ove tri kamere pefrekcionirane do najsitnijih detalja i da će zasigurno pružati jedne od najboljih fotografija na tržištu. Jedino što malo iznenađuje je dizajn, jer znajući da Apple mnogo pažnje obraća na detalje, veoma je čudno da bi stvorili ovakav ne estetski lijep dizajn za svoj novi top model. Bilo kako bilo, vrijeme će najbolje pokazati. Apple iPhone XI trebao bi izaći u 9-om mjesecu 2019. godine, a do tada će zasigurno biti ponekih izmjena.

  Oznake teksta:
  Kategorije:
napišite komentar

0 Komentara

Još nema komentara!

Vi možete prvi započeti razgovor

Dodaj komentar